Denna är en vibrator som stimulerar klitoris med hjälp av lufttryck. Tack vare att den jobbar med vakuum ger den njutning på ett helt nytt sätt, vilket kan bidra till fler och snabbare orgasmer. Men hur är den egentligen att använda? Här hittar du information om det praktiska.

Vattentålig och robust

Efter Satisfyer Pro 2 Next Generation är vattentålig kan den användas i duschen eller i badet. Skulle du ändå vara orolig är det bra att veta att produkten har 15 års garanti (som får anses vara lång tid i förhållande till det relativt låga priset, för övrigt).

Vattentåligheten är enligt IPX7, som är det näst högsta en produkt kan få när det gäller skydd mot vatten och fuktighet. Sjuan i IPX7 betyder att den klarar av att sänkas ned i vatten upp till en meter i en halvtimme. Det betyder inte att Satisfyer Pro 2 Next Generation nödvändigtvis går sönder efter fler än 30 minuter i badkaret, men det är alltså det som skyddsklassen garanterar.

Uppladdningsbar

Eftersom Satisfyer Pro 2 Next Generation är uppladdningsbar behöver du inte köpa, sätta in och sedermera byta batterier. Det uppladdningsbara batteriet är inbyggt i vibratorn, som levereras med USB-kabel. Kabeln är magnetisk vilket gör det enkelt och smidigt att sätta den på laddning.

Bra att veta om laddningen:

  • Innan den första laddningen ska den laddas i ungefär åtta timmar.
  • Att den är uppladdad ser du genom att en lampa börjar lysa.

Elva olika intensitetsnivåer

På handtaget finns två knappar där du kan välja mellan elva olika intensitetsnivåer. Det du kontrollerar är hur intensiva tryckvågorna (så kallade Satisfyer Airpulse) är. Eftersom det finns två knappar på det 16 cm långa handtaget (en för att öka, en för att sänka) finns inget behov av att gå hela varvet runt för att gå tillbaka till en svagare styrka i intensitetsprogrammet.

Kortfakta om Satisfyer Pro 2 Next Generation

  • De områden på produkten som kommer i kontakt med kroppen är tillverkade av medicinsk silikon
  • Lätt att rengöra – Satisfyer Pro 2 Next Generation kräver endast tvål och ljummet vatten för att bli ren
  • Knapparna för att ändra intensitetsnivåer sitter på handtagets baksida och är enkla att komma åt med tummen
  • Tystgående
  • 15 år garanti
  • Är 16 cm lång
  • Elegant rosa färg på handtaget.