Skor från alltid trendiga Vagabond

Vagabond är ett svenskt märke som säljer skor och stövlar för alla typer av väderlekar. Här finns både sportiga, lätta sommarmodeller men även rejäla skor och stövlar som ska tåla regn, vind och kyla utan att för den sakens skull vara vandringsskor för polcirkeln. Klassiskt svenskt höstväder skulle man kunna säga är huvudmålet även om de givetvis går bra att använda året om beroende på modell och väderlek.

Märket grundades i Sverige redan på 70-talet, 1973 för att vara exakt och har vuxit till att idag vara ett av Europas ledande skovarumärken. Företagets vision är att erbjuda och designa skor och mode för modeintresserade och medvetna personer, såväl män som kvinnor. De lägger stor vikt vid passform, detaljer och att produkterna ska se eleganta ut i slutändan. En viktig beståndsdel i framtagandet av nya modeller är att de ska vara trendiga och andas mode men samtidigt vara bekväma nog att passa till alla tillfällen. Företaget erbjuder en bred variation, här hittar du såväl schyssta sneakers som eleganta stövlar.

Vagabonds skor är gjorda i flera olika material och priserna börjar i de flesta fall runt tusenlappen. Det säljs såväl ankelhöga skor och lägre varianter samt även stövlar. I dammodeller även pumps och sandaler. Oavsett om du vill ha lackskor, mocka, läder, nubuck, skinn eller textil så hittar du det här.

Egna outletbutiker och återförsäljare

Utöver sin egen sajt så finns det gott om återförsäljare på nätet där du kan beställa skorna. Företagets egna hemsida är på engelska då de har en stor internationell kundkrets. Skorna säljs givetvis även i butik. I de flesta stora kända varuhus för skor kan du få tag på Vagabonds kor. De har även flera butiker i de största svenska städerna. I Stockholm har de fem butiker, en i Uppsala, Göteborg, Malmö, Varberg och så vidare. Egentligen alldeles oavsett var i Sverige du bor är det inte långt till närmsta outlet-butik.

Förutom skor säljer företaget även många olika typer av accessoarer, främst väskor. Däribland handväskor, portföljer och dataväskor. Väskorna finns i olika storlekar och priser, de billigaste går från 500 kronor och uppåt. Många passerar tusenkornorsstrecket men inte så mycket högre än så.