En klassisk sminkspegel med belysning har en ram runt själva spegeln som pryds av ett antal glödlampor. Det finns även andra modeller, till exempel med dold LED-list, men oavsett finns många fördelar med att ha en, kanske speciellt om man tycker om att sminka sig med perfekt resultat. Nedan följer några av dom fördelar som finns med den här typen av spegel.

Snyggare make up

Dom flesta som väljer att köpa en sminkspegel med belysning har troligtvis ett stort intresse för just smink. Med en riktigt bra spegel, eller rättare sagt bra belysning, så kan resultatet av sminkningen faktiskt bli bättre. Att sminka sig i rätt ljus är nämligen avgörande då make up har en tendens att se olika ut i olika ljus. Sminkspegelns upplysta ram gör att man får ett jämnt sken över ansiktet och chansen till ett jämnare resultat på både foundation, puder, rouge och high ligths är stor. Fula skarvar och kanter kommer alltså inte synas när man kommer ut i dagsljuset!

Passar även för andra ändamål

En sminkspegel med belysning behöver inte nödvändigtvis användas bara vid sminkning, utan även till andra saker. Att klämma pormaskar, raka sig eller helt enkelt bara spegla sig är också trevligt att göra framför en sådan spegel, just tack vare det jämna ljusskenet som blir. Kanske är man på jakt efter en ny badrumsspegel där hela familjen kan spegla sig om morgonen, så varför inte välja en med praktisk belysning? Det går minst lika bra att borsta tänderna som att sminka sig vid den här typen av speglar!

Sminkspegel med belysning är en trendig inredningsdetalj

Sist men definitivt inte minst – en sminkspegel med belysning är en riktigt trendig inredningsdetalj som idag syns i många hem, på många olika platser. Den upplysta ramen kan trots allt fungera som en ljuskälla även när inte själva spegeln används och dom flesta modeller är otroligt snygga.

Förslag på var spegeln kan placeras:

  • badrummet
  • sminkhörnan
  • walk in closeten
  • hallen
  • sovrummet

Kort och gott passar en sminkspegel med belysning i princip vart som helst. Dom finns dessutom i många storlekar och olika utformningar, så vare sig man vill ha en spegel som är stor, liten, rund eller rektangulär finns nästan garanterat något som passar.