Funderar du över att göra ditt skoköp på nätet? Du är inte ensam!
Fler och fler svenskar väljer idag att göra många av sina köp av skor på nätet. Det är både lättillgängligt utan öppettider att passa, och dessutom gör dagens teknik att man verkligen kan få se sina skor både skarpt och tydligt på bild, och dessutom även många gånger ”in action” så att säga. De flesta sajter idag har både en kvalitativ zoom-funktion för sin produktbilder, och även många gånger en liten filmsekvens där du kan få se hur skorna tar sig ut på catwalken. Här kan det till exempel vara möjligt att försöka se om de ser ut att vara svåra eller lätta att gå i. Ibland är det ju skillnad mellan hur hög en sko ser ut att vara på en bild utan modell, och på en bild med någon som faktiskt använder skon. Och man vill ju kunna använda dem, speciellt när man gått och spanat in dem ett tag!

Skulle det vara så att sajten du har spanat in skorna på inte har din storlek? Lugn, ofta finns det idag möjlighet att kontakta kedjan och be dem skicka ett mail till dig när varan du är intresserad av åter är i lager!

Att tänka på när du köper skor på nätet!

Ligger du mittemellan två skostorlekar? Testa att höra av dig till kedjan, och hör dig för på andra ställen på nätet. Säkerligen finns det andra som köpt sina skor på nätet av just det märket som du är intresserad av, och kan ge dig recensioner! Här kan du förmodligen också få svar på om märkets skor tenderar att vara små eller stora i storleken. Ibland är det lättaste att fråga kedjans kundsupport direkt, men för att vara på den säkra sidan är det alltid bra att dubbelkolla, det vill säga skaffa sig flera källor.

Är de skorna du är sugen på gjorda i mocka eller ett annat lite mer ömtåligt material? Se till att köpa på dig, om du inte redan har hemma, impregneringsspray och liknande skyddande produkter. Inget är så tråkigt som en överraskande regnsur när du går som bäst och glänser med dina nyinköpa mockaklackar!

Lycka till med din sko-shopping på nätet!