Sexiga underkläder har olika betydelse beroende på vem du är. Vissa tycker det är sexigt med enkla underkläder som kanske anspelar på oskyldighet eller barnslighet. Andra tycker att ett avslöjande raffset är the way to go. Oavsett vad du gillar så kommer du hitta sexiga underkläder som passar dig eftersom utbudet idag är så pass stort att det finns något för alla smaker och kroppar.

Heta kläder

Många letar efter sexiga underkläder. Det kan vara för att du vill överraska din partner eller för att du själv vill känna dig extra sexig. Att ha sexiga underkläder är som att bära på en hemlighet. Ett klassiskt namn för sexiga underkläder är ett raffset. Det beror kanske på att sexiga underkläder är just det – raffiga. Synonymer för ordet raffig är just sexig, het eller porrig. Men trots det så betyder sexiga underkläder olika sak för olika personer. Vissa tycker kanske det är sexigt med den oskyldiga locken men ett barnsligt nattlinne med spets och blommor. Andra tycker kanske en mer utmanade look med genomsynliga underkläder eller underkläder som har öppen gren är sexigt. Det handlar ofta om hur avslöjande underkläderna ska vara. Ska de visa eller dölja delar av kroppen? En kroppsstrumpa är ett populärt plagg som både visar och döljer kroppen.

Underkläder i olika material

En del tycker att underkläder som är gjorda i nät är sexiga, andra uppskattar ett par klassiga trosor i bomull. Oavsett vad du tycker ingår i kategorin sexiga underkläder så kommer du hitta något som passar din smak. Det är populärt med underkläder som visar ryggen, en detalj som många uppskattar. Vändbara stringtrosor är ett annat plagg som är både sexigt och kul. Många uppskattar underkläder med smala band, oavsett om det är band på en trosa eller bh. Många vill köpa sexiga underkläder i set där över- och underdel matchar. Men varför inte utöka setet från den vanliga trosa och bh till trosa, bh och ett nattlinne som matchar till. Det finns även stay ups och strumpeband för den som vill komplettera looken ytterligare. Bystiers eller korsetter är mycket populära och många förknippar dem med sexiga underkläder.